×

Vonios spintelės, veidrodžiai

Vonios spintelės ir veidrodžiai internetu: vonios spintelės, veidrodžiai, vonios baldų komplektai ir aksesuarai: plautuvės, kriauklės, maišytuvai. Platus vonios spintelių pasirinkimas už gerą kainą. Greitas ir nemokamas pristatymas.

Vonios praustuvo spintelė su įmontuotu...

Kaina 190,71 €
Ši erdvia vieta daiktams pasižyminti stilinga vonios kambario praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu taps puikia jūsų vonios kambario detale, suteiksiančia jam tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos! Tvirta medžiaga: spintelė po praustuvu yra pagaminta iš išskirtinės kokybės apdirbtos medienos, kuri pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario praustuvo spintelė turi 1 stalčių, kuris suteikia pakankamai vietos savo vonios kambaryje daiktams laikyti.Montuojama prie sienos: siekiant suteikti papildomos vietos daiktams, vonios kambario spintelė gali būti montuojama prie sienos. Tokiu būdu jums liks daugiau vietos ant grindų bei išlaikysite savo erdvę švarią.Elegantiškas praustuvas: vonios kambario praustuvas yra pagamintas iš ilgaamžės ir lengvai valomos lygios keramikos. Glazūruotas paviršius suteikia jam modernaus bei elegantiško dizaino.Praktiška apsauga nuo persipildymo: praustuvas pasižymi apsauga nuo persipildymo, kuri, jam prisipildžius, leis vandeniui ištekėti. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtas(-ai) ir kaištis(-iai) į pristatymą neįeina. Ieškokite ir rinkitės jūsų sienoms tinkančius sraigtą(-us) ir kaištį(-ius). Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Atidžiai perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.Į pristatymą įeina maišytuvas ir paspaudžiamas vandens išleidimo vožtuvas su apsauga nuo persipildymo.Maišytuvas yra pritaikytas tiek karšto, tiek šalto vandens tiekimui. Jei reikia karšto vandens, turėsite prijungti vandens šildytuvą.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 100,96 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 4 skyrius su durelėmis ir 2 atviras lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Veidrodinė vonios spintelė su LED, pilka,...

Kaina 71,79 €
Su šia puikiai jūsų vonios kambariui tiksiančia veidrodine spintele su LED apšvietimu suteikite estetiškai patrauklios išvaizdos! Patvari medžiaga: veidrodinės spintelės rėmas yra pagamintas iš apdirbtos medienos. Išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Įvairių spalvų LED lemputės: šioje veidrodinėje spintelėje yra įmontuotos ryškios įvairių spalvų LED lemputės. Lempučių spalvą galėsite paprastai pakeisti ir netgi nustatyti jas, jog prisitaikytų automatiškai įvairių meniu nustatymų pagalba.Lengvai montuojama: ši makiažo spintelė su veidrodžiu pristatoma su laikikliais, kurių pagalba galėsite ją lengvai pritvirtinti prie sienos.Daug vietos daiktams: ši veidrodinė spintelė turi 2 lentynas, kurios suteikia daug vietos tvarkingai laikyti savo makiažo reikmenis. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.Gaminys pristatomas su USB jungtimi, kuriai reikalingas sertifikuotas 5 V USB elektros tiekimo šaltinis (nepridedamas).

Veidrodinė spintelė su LED apšvietimu, juoda,...

Kaina 80,74 €
Tvarkingai laikykite savo makiažo reikmenis šioje madingoje veidrodinėje LED spintelėje! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.LED apšvietimas: veidrodinė spintelė turi LED lemputes su USB jungtimi, kurių režimą paprastai perjungsite iš šiltos baltos į šaltą. Aplink veidrodį esančios LED lemputės taip pat išryškins jūsų grožį.Pritaikomi montavimo būdai: ši veidrodinė spintelė su LED apšvietimu gali būti stabiliai pastatyta ant komodos arba, norint, kad ji neužimtų vietos ant grindų, montuojama prie sienos.Daug vietos daiktams: ši sieninė spintelė turi 4 atviras lentynas, kurios suteiks daugiau vietos daiktams bei bus patikimu sprendimu jiems laikyti. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtas(-ai) ir kaištis(-iai) į pristatymą neįeina. Ieškokite ir rinkitės jūsų sienoms tinkančius sraigtą(-us) ir kaištį(-ius). Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Atidžiai perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Veidrodinė vonios kambario spintelė su LED,...

Kaina 136,67 €
Veidrodinė vonios kambario spintelė pasižymi funkcionalumą ir stilingumą sujungiančiu elegantišku dizainu, tad ji taps puikia bet kokio vonios kambario interjero detale. Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei. Pagaminta iš apdirbtos medienos, veidrodinė prausyklos spintelė yra lengvai valoma.Reguliuojamos lentynos: vonios kambario spintelė su veidrodžiu turi lentynas, kurios gali būti sureguliuotos, jog galėtumėte paprastai susidėti daiktus įvairiais aukščiais. LED apšvietimas: turinti LED apšvietimą, ši veidrodinė kosmetinė spintelė suteikia pakankamą apšvietimą kasdienei priežiūrai ir odos procedūroms, taip užtikrindama optimalų matomumą ir tikslumą.Prie sienos montuojamas dizainas: veidrodinė LED spintelė gali būti montuojama prie sienos. Tokiu būdu jums liks daugiau vietos ant grindų bei išlaikysite savo erdvę švarią. Gera žinoti:Gaminys pristatomas su USB jungtimi, kuriai reikalingas sertifikuotas 5 V USB elektros tiekimo šaltinis (nepridedamas).Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Veidrodinė vonios kambario spintelė su LED,...

Kaina 94,22 €
Veidrodinė vonios kambario spintelė pasižymi funkcionalumą ir stilingumą sujungiančiu elegantišku dizainu, tad ji taps puikia bet kokio vonios kambario interjero detale. Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei. Pagaminta iš apdirbtos medienos, veidrodinė prausyklos spintelė yra lengvai valoma.Daug vietos daiktams: daugybę lentynų turinti vonios kambario spintelė su veidrodžiu suteikia vietos vienoje vietoje patogiai bei tvarkingai laikyti savo reikiamus tualeto ir vonios reikmenis bei aksesuarus.LED apšvietimas: turinti LED apšvietimą, ši veidrodinė kosmetinė spintelė suteikia pakankamą apšvietimą kasdienei priežiūrai ir odos procedūroms, taip užtikrindama optimalų matomumą ir tikslumą.Prie sienos montuojamas dizainas: veidrodinė LED spintelė gali būti montuojama prie sienos. Tokiu būdu jums liks daugiau vietos ant grindų bei išlaikysite savo erdvę švarią. Gera žinoti:Gaminys pristatomas su USB jungtimi, kuriai reikalingas sertifikuotas 5 V USB elektros tiekimo šaltinis (nepridedamas).Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Vonios kambario spintelė, pilka ąžuolo,...

Kaina 71,18 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 skyrius su durelėmis ir 1 atvirą lentyną, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 69,13 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 skyrius su durelėmis ir 1 atvirą lentyną, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, ąžuolo, 30x30x190cm,...

Kaina 102,64 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 6 skyrius ir 2 spinteles su durelėmis, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Medinės kojelės: eukalipto medienos masyvo kojelės suteikia vonios kambario spintelei natūralios ir malonios išvaizdos bei tuo pačiu metu užtikrina jos stabilumą.Lengvai valomas paviršius: vonios kambario spintelė yra lengvai valoma drėgna šluoste. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.Siekiant užtikrinti kaip įmanoma lengvesnį montavimą, kiekvienas gaminys pristatomas su vartotojo vadovu.

Veidrodinė vonios spintelė su LED, juoda,...

Kaina 57,38 €
Su šia bet kuriam kambariui šiuolaikiško stiliaus suteiksiančia veidrodine spintele su LED apšvietimu suteikite savo vonios kambariui estetiškai patrauklios išvaizdos! Vonios kambario spintelė pasižymi įvairių spalvų apšvietimu, tad LED lempučių spalva gali būti pakeista. Spintelės viduje esančios dvi lentynos suteikia papildomos vietos vonios kambaryje daiktams laikyti. Jose paprastai tilps jūsų būtini tualeto ir vonios reikmenys, tokie kaip muilai, šampūnas, dantų pasta ir kt. Be to, ją paprasta valyti drėgna šluoste. Stilinga ir funkcionali, ši spintelė neabejotinai suteiks jūsų kambario dizainui autentiškumo ir išskirtinumo! Pastaba:Veidrodis yra pagamintas iš lengvo ir kokybiško akrilo, kuris yra saugesnis ir tvirtesnis nei įprastas stiklas. Prieš naudojant veidrodį, turite nulupti apsauginę plėvelę.Gaminys pristatomas su USB jungtimi, tačiau sertifikuotas 5 V USB elektros tiekimo šaltinis nepridedamas.

Vonios kambario praustuvo rėmas, juodas,...

Kaina 73,18 €
Su šiuo švarios ir tvarkingos išvaizdos prie sienos montuojamu vonios kambario praustuvo rėmu galite suteikti savo vonios kambaryje papildomos vietos daiktams. Pagamintas iš milteliniu būdu dengtos geležies, šis praustuvo stovas yra atsparus įvairioms oro sąlygoms bei patvarus. Praustuvo rėmas leis jums paprastai pasiekti rankšluosčius ir krepšius bei suteiks kur kas daugiau vietos nei uždaros spintelės. Vonios kambario baldas yra lengvai valomas drėgna šluoste.

Vonios kambario spintelė, balta, 80x33x60cm,...

Kaina 83,34 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 77,47 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, pilka ąžuolo,...

Kaina 102,57 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 2 stalčius, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles ir stalčius galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, pilka ąžuolo,...

Kaina 106,65 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 stalčius, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 128,13 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 stalčius, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, pilka ąžuolo,...

Kaina 79,87 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, sonoma ąžuolo,...

Kaina 87,63 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, pilka ąžuolo,...

Kaina 112,38 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 stalčius, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 76,26 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, ruda ąžuolo,...

Kaina 70,96 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 skyrius su durelėmis ir 1 atvirą lentyną, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, ruda ąžuolo,...

Kaina 80,19 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 didelį skyrių su 2 durelėmis, kuris suteikia vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, ąžuolo, 58x33x60cm,...

Kaina 67,73 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 didelį skyrių su 2 durelėmis, kuris suteikia vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, ąžuolo, 65x33x60cm,...

Kaina 86,29 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 2 stalčius, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles ir stalčius galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 67,47 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 didelį skyrių su 2 durelėmis, kuris suteikia vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, ruda ąžuolo,...

Kaina 89,14 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 2 stalčius, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles ir stalčius galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, balta, 58x33x60cm,...

Kaina 68,30 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 didelį skyrių su 2 durelėmis, kuris suteikia vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu,...

Kaina 244,93 €
Ši įspūdinga bei tvarkinga išvaizda pasižyminti praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu puikiai tiks jūsų vonios kambaryje ar tualete. Spintelė daiktams turi 1 stalčių kuris suteikia pakankamai vietos savo vonios kambaryje daiktams laikyti. Ji puikiai tinka po praustuvu bei užtikrina, kad vonios kambaryje galėsite pakankamai patogiai laikyti daiktus. Pagamintas iš keramikos, praustuvas tarnaus ne tik kaip kriauklė kasdieniam naudojimui, bet ir papuoš jūsų gyvenamąją erdvę. Šiuolaikiškas dizainas užtikrina, kad šis praustuvas neabejotinai tiks bet kokiame interjere. Taip pat, jame yra įmontuota apsauga nuo vandens išsiliejimo, kuri praustuvui prisipildžius vandenį išleis. Blizgus paviršius suteikia jam modernaus bei elegantiško dizaino. Be to, spintelė yra praustuvas yra lengvai valomi drėgna šluoste. Prašome atkreipti dėmesį: maišytuvas ir sifonas į pristatymą neįeina.

Praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu,...

Kaina 229,82 €
Ši įspūdinga bei tvarkinga išvaizda pasižyminti praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu puikiai tiks jūsų vonios kambaryje ar tualete. Spintelė yra pagaminta iš plokštės, kuri suteikia jai tvirtumo ir stabilumo. Spintelė daiktams turi 1 skyrių ir 2 spinteles su durelėmis, kurie suteikia pakankamai vietos daiktams laikyti. Ji puikiai tiks po praustuvu bei užtikrina, kad vonios kambaryje galėsite pakankamai patogiai laikyti daiktus. Pagamintas iš keramikos, praustuvas tarnaus ne tik kaip kriauklė kasdieniam naudojimui, bet ir papuoš jūsų gyvenamąją erdvę. Šiuolaikiškas dizainas užtikrina, kad šis praustuvas neabejotinai tiks bet kokiame interjere. Taip pat, jame yra įmontuota apsauga nuo vandens išsiliejimo, kuri praustuvui prisipildžius vandenį išleis. Blizgus paviršius suteikia jam modernaus bei elegantiško dizaino. Be to, spintelė yra praustuvas yra lengvai valomi drėgna šluoste. Prašome atkreipti dėmesį: maišytuvas ir sifonas į pristatymą neįeina.

Praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu,...

Kaina 258,84 €
Ši erdvia vieta daiktams pasižyminti stilinga praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu taps puikia jūsų vonios kambario detale, suteiksiančia jam tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos! Tvirta medžiaga: spintelė po praustuvu yra pagaminta iš išskirtinės kokybės apdirbtos medienos, kuri pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario praustuvo spintelė turi stalčių, kuris suteikia pakankamai vietos savo vonios kambaryje daiktams laikyti.Praktiškas dizainas: šios vonios kambario spintelės viršus puikiai tiks praustuvui.Montuojama prie sienos: siekiant suteikti papildomos vietos daiktams, vonios kambario spintelė gali būti montuojama prie sienos. Tokiu būdu jums liks daugiau vietos ant grindų bei išlaikysite savo erdvę švarią.Apsauga nuo persipildymo: siekiant užtikrinti, kad prisipildžius vanduo ištekės, jis taip pat turi apsaugą nuo persipildymo. Pastaba:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtas(-ai) ir kaištis(-iai) į pristatymą neįeina. Ieškokite ir rinkitės jūsų sienoms tinkančius sraigtą(-us) ir kaištį(-ius). Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Atidžiai perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.Maišytuvas ir sifonas į pristatymą neįeina.Siekiant užtikrinti lengvą surinkimą, kiekvienas gaminys pristatomas su surinkimo instrukcijomis dėžėje.

Vonios praustuvo spintelė su įmontuotu...

Kaina 197,16 €
Ši erdvia vieta daiktams pasižyminti stilinga vonios kambario praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu taps puikia jūsų vonios kambario detale, suteiksiančia jam tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos! Tvirta medžiaga: spintelė po praustuvu yra pagaminta iš išskirtinės kokybės apdirbtos medienos, kuri pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario praustuvo spintelė turi 1 stalčių, kuris suteikia pakankamai vietos savo vonios kambaryje daiktams laikyti.Montuojama prie sienos: siekiant suteikti papildomos vietos daiktams, vonios kambario spintelė gali būti montuojama prie sienos. Tokiu būdu jums liks daugiau vietos ant grindų bei išlaikysite savo erdvę švarią.Elegantiškas praustuvas: vonios kambario praustuvas yra pagamintas iš ilgaamžės ir lengvai valomos lygios keramikos. Glazūruotas paviršius suteikia jam modernaus bei elegantiško dizaino.Praktiška apsauga nuo persipildymo: praustuvas pasižymi apsauga nuo persipildymo, kuri, jam prisipildžius, leis vandeniui ištekėti. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtas(-ai) ir kaištis(-iai) į pristatymą neįeina. Ieškokite ir rinkitės jūsų sienoms tinkančius sraigtą(-us) ir kaištį(-ius). Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Atidžiai perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.Į pristatymą įeina maišytuvas ir paspaudžiamas vandens išleidimo vožtuvas su apsauga nuo persipildymo.Maišytuvas yra pritaikytas tiek karšto, tiek šalto vandens tiekimui. Jei reikia karšto vandens, turėsite prijungti vandens šildytuvą.

Vonios praustuvo spintelė su įmontuotu...

Kaina 186,68 €
Ši erdvia vieta daiktams pasižyminti stilinga vonios kambario praustuvo spintelė su įmontuotu praustuvu taps puikia jūsų vonios kambario detale, suteiksiančia jam tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos! Tvirta medžiaga: spintelė po praustuvu yra pagaminta iš išskirtinės kokybės apdirbtos medienos, kuri pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario praustuvo spintelė turi 1 stalčių, kuris suteikia pakankamai vietos savo vonios kambaryje daiktams laikyti.Montuojama prie sienos: siekiant suteikti papildomos vietos daiktams, vonios kambario spintelė gali būti montuojama prie sienos. Tokiu būdu jums liks daugiau vietos ant grindų bei išlaikysite savo erdvę švarią.Elegantiškas praustuvas: vonios kambario praustuvas yra pagamintas iš ilgaamžės ir lengvai valomos lygios keramikos. Glazūruotas paviršius suteikia jam modernaus bei elegantiško dizaino.Praktiška apsauga nuo persipildymo: praustuvas pasižymi apsauga nuo persipildymo, kuri, jam prisipildžius, leis vandeniui ištekėti. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtas(-ai) ir kaištis(-iai) į pristatymą neįeina. Ieškokite ir rinkitės jūsų sienoms tinkančius sraigtą(-us) ir kaištį(-ius). Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Atidžiai perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.Į pristatymą įeina maišytuvas ir paspaudžiamas vandens išleidimo vožtuvas su apsauga nuo persipildymo.Maišytuvas yra pritaikytas tiek karšto, tiek šalto vandens tiekimui. Jei reikia karšto vandens, turėsite prijungti vandens šildytuvą.

Vonios kambario spintelė, ruda ąžuolo,...

Kaina 71,18 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 skyrius su durelėmis ir 1 atvirą lentyną, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, pilka ąžuolo,...

Kaina 80,19 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 didelį skyrių su 2 durelėmis, kuris suteikia vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Veidrodinė vonios spintelė su LED, ruda,...

Kaina 71,79 €
Su šia puikiai jūsų vonios kambariui tiksiančia veidrodine spintele su LED apšvietimu suteikite estetiškai patrauklios išvaizdos! Patvari medžiaga: veidrodinės spintelės rėmas yra pagamintas iš apdirbtos medienos. Išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Įvairių spalvų LED lemputės: šioje veidrodinėje spintelėje yra įmontuotos ryškios įvairių spalvų LED lemputės. Lempučių spalvą galėsite paprastai pakeisti ir netgi nustatyti jas, jog prisitaikytų automatiškai įvairių meniu nustatymų pagalba.Lengvai montuojama: ši makiažo spintelė su veidrodžiu pristatoma su laikikliais, kurių pagalba galėsite ją lengvai pritvirtinti prie sienos.Daug vietos daiktams: ši veidrodinė spintelė turi 2 lentynas, kurios suteikia daug vietos tvarkingai laikyti savo makiažo reikmenis. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.Gaminys pristatomas su USB jungtimi, kuriai reikalingas sertifikuotas 5 V USB elektros tiekimo šaltinis (nepridedamas).

Veidrodinė vonios kambario spintelė su LED,...

Kaina 114,97 €
Veidrodinė vonios kambario spintelė pasižymi funkcionalumą ir stilingumą sujungiančiu elegantišku dizainu, tad ji taps puikia bet kokio vonios kambario interjero detale. Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei. Pagaminta iš apdirbtos medienos, veidrodinė prausyklos spintelė yra lengvai valoma.Daug vietos daiktams: daugybę lentynų turinti vonios kambario spintelė su veidrodžiu suteikia vietos vienoje vietoje patogiai bei tvarkingai laikyti savo reikiamus tualeto ir vonios reikmenis bei aksesuarus.LED apšvietimas: turinti LED apšvietimą, ši veidrodinė kosmetinė spintelė suteikia pakankamą apšvietimą kasdienei priežiūrai ir odos procedūroms, taip užtikrindama optimalų matomumą ir tikslumą.Prie sienos montuojamas dizainas: veidrodinė LED spintelė gali būti montuojama prie sienos. Tokiu būdu jums liks daugiau vietos ant grindų bei išlaikysite savo erdvę švarią. Gera žinoti:Gaminys pristatomas su USB jungtimi, kuriai reikalingas sertifikuotas 5 V USB elektros tiekimo šaltinis (nepridedamas).Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Veidrodinė vonios kambario spintelė su LED,...

Kaina 94,22 €
Veidrodinė vonios kambario spintelė pasižymi funkcionalumą ir stilingumą sujungiančiu elegantišku dizainu, tad ji taps puikia bet kokio vonios kambario interjero detale. Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei. Pagaminta iš apdirbtos medienos, veidrodinė prausyklos spintelė yra lengvai valoma.Daug vietos daiktams: daugybę lentynų turinti vonios kambario spintelė su veidrodžiu suteikia vietos vienoje vietoje patogiai bei tvarkingai laikyti savo reikiamus tualeto ir vonios reikmenis bei aksesuarus.LED apšvietimas: turinti LED apšvietimą, ši veidrodinė kosmetinė spintelė suteikia pakankamą apšvietimą kasdienei priežiūrai ir odos procedūroms, taip užtikrindama optimalų matomumą ir tikslumą.Prie sienos montuojamas dizainas: veidrodinė LED spintelė gali būti montuojama prie sienos. Tokiu būdu jums liks daugiau vietos ant grindų bei išlaikysite savo erdvę švarią. Gera žinoti:Gaminys pristatomas su USB jungtimi, kuriai reikalingas sertifikuotas 5 V USB elektros tiekimo šaltinis (nepridedamas).Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Vonios kambario spintelė, ąžuolo, 65x33x60cm,...

Kaina 80,79 €
Ši vonios kambario spintelė bus puikiu pasirinkimu jūsų vonios kambariui, kuri užtikrins, kad jis išliks tvarkingas! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 stalčius ir 1 skyrių su durelėmis, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Medinės kojelės: eukalipto medienos masyvo kojelės suteikia vonios kambario spintelei natūralios ir malonios išvaizdos bei tuo pačiu metu užtikrina jos stabilumą.Pritaikomas dizainas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles ir stalčius galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 103,42 €
Ši vonios kambario spintelė bus puikiu pasirinkimu jūsų vonios kambariui, kuri užtikrins, kad jis išliks tvarkingas! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 lentynas ir 2 skyrius su durelėmis, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Metalinės kojelės: metalinės kojelės suteikia tualeto spintelei tvirtumo ir stabilumo.Pritaikomas dizainas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti taip, kad jos atsidarytų į kairę arba į dešinę pusę. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Vonios kambario spintelė, juoda, 65x33x60cm,...

Kaina 80,55 €
Ši vonios kambario spintelė bus puikiu pasirinkimu jūsų vonios kambariui, kuri užtikrins, kad jis išliks tvarkingas! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 stalčius ir 1 skyrių su durelėmis, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Medinės kojelės: eukalipto medienos masyvo kojelės suteikia vonios kambario spintelei natūralios ir malonios išvaizdos bei tuo pačiu metu užtikrina jos stabilumą.Pritaikomas dizainas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles ir stalčius galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 103,00 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 4 skyrius su durelėmis ir 2 atviras lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Vonios kambario spintelė, ąžuolo, 30x30x190cm,...

Kaina 104,28 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 4 skyrius su durelėmis ir 2 atviras lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu. Gera žinoti:Tvirtinimui prie sienos skirti sraigtai ir kaiščiai į pristatymą neįeina. Patariame ieškoti ir rinktis jūsų sienoms tinkančius sraigtus ir kaiščius. Jei nesate tikri, pagalbos kreipkitės į profesionalą. Perskaitykite ir sekite kiekvieną instrukcijose nurodytą žingsnį.

Vonios kambario praustuvo rėmas, juodas,...

Kaina 77,67 €
Su šiuo švarios ir tvarkingos išvaizdos prie sienos montuojamu vonios kambario praustuvo rėmu galite suteikti savo vonios kambaryje papildomos vietos daiktams. Pagamintas iš milteliniu būdu dengtos geležies, šis praustuvo stovas yra atsparus įvairioms oro sąlygoms bei patvarus. Praustuvo rėmas leis jums paprastai pasiekti rankšluosčius ir krepšius bei suteiks kur kas daugiau vietos nei uždaros spintelės. Vonios kambario baldas yra lengvai valomas drėgna šluoste.

Vonios kambario praustuvo rėmas, juodas,...

Kaina 74,37 €
Su šiuo švarios ir tvarkingos išvaizdos vonios kambario praustuvo rėmu galite suteikti savo vonios kambaryje papildomos vietos daiktams. Pagamintas iš milteliniu būdu dengtos geležies, šis praustuvo stovas yra atsparus įvairioms oro sąlygoms bei patvarus. Praustuvo rėmas leis jums paprastai pasiekti rankšluosčius ir krepšius bei suteiks kur kas daugiau vietos nei uždaros spintelės. Konsolinis vonios kambario rėmas yra lengvai valomas drėgna šluoste.

Vonios kambario spintelė, betono pilka,...

Kaina 76,31 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 skyrius su durelėmis ir 1 atvirą lentyną, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, ruda ąžuolo,...

Kaina 79,87 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, pilka ąžuolo,...

Kaina 70,96 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 2 skyrius su durelėmis ir 1 atvirą lentyną, kurie suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.

Vonios kambario spintelė, sonoma ąžuolo,...

Kaina 76,23 €
Ši vonios kambario spintelė taps puikia, tvarkingos bei įspūdingos išvaizdos suteikiančia jūsų vonios kambario detale! Patvari medžiaga: išskirtinės kokybės apdirbta mediena pasižymi lygiu paviršiumi bei yra tvirta, stabili ir atspari drėgmei.Daug vietos daiktams: vonios kambario baldas turi 1 skyrių su durelėmis ir 4 lentynas, tad jis suteikia papildomos vietos savo vonios kambaryje įvairiais būdais laikyti daiktus.Pritaikomas durelių montavimas: atsižvelgdami į savo poreikius, dureles galėsite sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje.Geležinės kojelės: geležinės kojelės suteiks jūsų interjerui pramoninio stiliaus ir tuo pačiu užtikrins vonios kambario spintelės daiktams stabilumą. Įspėjimas:Norint išvengti nuvirtimo, ši prekė turi būti naudojama su pakuotėje esančiu sieniniu laikikliu.
Prekė pridėta į palyginimą.