×

Su šiuo patraukliu kiemo valgomojo stalu suteikite savo kiemui ar verandai naujo įvaizdžio. Jis be jokio vargo patenkins jūsų svečių poreikius, tuo pačiu sukurdamas nepriekaištingą lauko valgomojo erdvę!

Su mūsų valgomojo stalu mėgaukitės vakariene po žvaigždėmis ar saulėtais pietumis kieme. Prie jo gali atsisėsti 4 žmonės. Pasižymintis milteliniu būdu dengto plieno rėmu, dengtu įvairioms oro sąlygoms bei UV spinduliams atspariu PE ratanu, šis stalas užtikrina daugybę metų naudojimo lauke. Stalviršis yra pagamintas iš įvairioms oro sąlygoms atsparaus ir ilgaamžio tropinio kietmedžio - akacijos medienos. Jis yra padengtas natūraliu aliejumi. Meistrystė ir gražūs medienos raštai kiekvienai baldo detalei suteikia unikalumo ir šiek tiek išskiria vieną nuo kito. Be to, lengva ratano konstrukcija užtikrina, kad šis stalas yra lengvai judinamas ir pakeičiamas.

Svarbi pastaba: mūsų valgomojo stalų spalvos gali skirtis, todėl kiekvienas yra unikalus. Siekiant užtikrinti ilgesnį tarnavimo laiką, lyjant, sningant, šąlant ar esant kitoms nepalankioms oro sąlygoms, rekomenduojame stalą uždengti.

  • Spalva: pilka ir ruda
  • Medžiaga: PE ratanas + milteliniu būdu dengtas plieno rėmas + akacijos medienos masyvo stalviršis
  • Matmenys: 80 x 80 x 75 cm (ilgis x plotis x aukštis)
Vidutinis pristatymo terminas

4 - 8 d.d.

Spalva
Pilka
Dydis
N/A
Prekės kodas
VL-46172

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.