×

Šis tikmedžio medienos masyvo valgomojo komplektas puikiai tinka stovyklavimui ar iškyloms lauke. Komplektas pravers, kai reikės papildomos sėdėjimo vietos.

Pagamintas iš ypatingai patvarios tikmedžio medienos, šis tikmedžio baldas buvo grūdintas, džiovintas krosnyje ir tuomet šlifuotas smulkiais grūdeliais dengtu švitriniu popieriumi, taip suteikiant ypatingai lygią išvaizdą. Tikmedžio mediena taip pat žinoma dėl savo išskirtinio tvirtumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms, todėl lyginant su bet kurio kito tipo mediena, yra dar tinkamesnė sodo baldams. Tikmedžio mediena yra puikus pasirinkimas norint įsigyti ilgaamžišką sodo baldą.

Tuo pat metu, jis suteiks komfortą ir bus patogus leisti laiką su šeima ir draugais. Šlifuotas paviršius yra lengvai valomas drėgna šluoste. Be to, nenaudojant, komplektą lengva sulankstyti. Šis stalas turi angą skėčiui montuoti. Pristatymą sudaro 1 stačiakampis stalas ir 4 sulankstomos kėdės.

Norint pailginti prekės ilgaamžiškumą, rekomenduojame apdoroti tikmedžio medienai skirtu aliejumi ar vandens pagrindo apdaila.

  • Medžiaga: smulkiais grūdeliais šlifuota tikmedžio mediena (neapdirbta)
  • Stalo matmenys: 120 x 70 x 75 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Kėdės dydis: 55 x 60 x 89 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Sulankstomas dizainas patogiam laikymui ir transportavimui
  • Su anga skėčiui nuo saulės
  • Pristatymą sudaro: 1 x sulankstomas stačiakampio formos stalas ir 4 x sulankstomos kėdės
Vidutinis pristatymo terminas

4 - 8 d.d.

Spalva
Ruda
Prekės kodas
VL-44686

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.