×
  • −10%
  • Nauja
    Čiužinys Kūdikiams Bobas Lateks - Čiužiniai vaikams - 1

Technologiškai pažangi latekso plokštė 3 cm - puikiai prisitaiko prie kūno linkių ir suteikia jaukumo bei šilumos pojūtį. Lateksas leidžia tinkamai prisitaikyti prie kūno formos ir kokybiškai pailsėti. Kanalų sistema įdėklo viduje užtikrina tinkamą jo vėdinimą, o tai daro didelę įtaką čiužinio vidaus higienai ir sustiprina jo antibakterines bei priešgrybelines savybes.

Vidinis kokoso sluoksnis - pasižymi puikiomis šiluminėmis savybėmis, o dėl natūralios struktūros yra lengvas ir erdvus, sugeria prakaitą ir drėgmę. Dėl kokoso plokščių naudojimo - čiužinys yra daug standesnis.

Antialerginės savybės - natūrali kokoso struktūra užtikrina puikų čiužinio vėdinimą, kuris apsaugo nuo pelėsių ir grybelių augimo. Be to, kokosas neišskiria jokių toksinų ar kitų medžiagų, kurios neigiamai veikia odą ir kvėpavimo sistemą.

Ortopedinės savybės - unikalus „Bobas Lateks“ modelio dizainas užtikrina teisingą stuburo padėtį ir palaiko kryžkaulio sritį. Kokoso pluoštas užkerta kelią stuburo disfunkcijos vystymuisi ir pablogėjimui miegant.

Dvipusis - abi čiužinio pusės pritaikytos miegui, todėl apversdami čiužinį sistemingai pailginsite jo tarnavimo laiką.

Kietumas H3-H4 - jei ieškote kietesnio čiužinio vaiko kambariui, šis modelis kaip tik jums.

Vidutinis pristatymo terminas

4 - 5 savaitės

Aukštis
9 cm
Čiužinio kietumas
H3 (vidutiniškai kietas)
H4 (kietas)
Čiužinio savybės
Dvipusis
Su ortopedinėmis savybėmis
Tinka alergiškiems
Kilmė
Europa
Garantija
24 mėn.

Panašios prekės (12):

Prekė pridėta į palyginimą.