×
  • −10%
  • Nauja
    Čiužinys Pro Dynamic H3 - Čiužiniai - 1

Unikalūs „Pro Dynamic H3“ čiužinyje naudojami komponentai efektyviai padidina mūsų kūno regeneraciją po fizinio krūvio. Svarbiausią vaidmenį šiame derinyje atlieka novatoriškos „Gelax“ putos, derinančios gelio, labai elastingų putų ir termoelastinių putų (dar vadinamų visko) savybes. Dėl to rezultatas buvo pasiektas užtikrinant puikų palaikymą kūno dalims, svarbioms fizinio krūvio metu. Tai savo ruožtu užtikrina efektyvų raumenų ir sąnarių atsipalaidavimą. Reikėtų pažymėti, kad šis efektas sustiprėjo profiliuojant „Gelax“ putas ir gavus septynias komforto zonas.

Kitas svarbus „Pro Dynamic H3“ čiužinio bruožas yra didelis oro cirkuliacijos laipsnis - ne tik dėl unikalių „Gelax“ putplasčio savybių, bet ir dėl kitų šiame gaminyje esančių putų profilinių pjūvių. Tai daro įtaką tinkamam kūno šilumos reguliavimui per naktinį poilsį po ankstesnių treniruočių.

Unikali, graži ir moderni užvalkalo išvaizda buvo sujungta su itin funkcionaliu sprendimu - šilko baltymų panaudojimu jame. Šis veiksmingas organinis junginys prisideda prie greitesnio nedidelių odos sužalojimų, tokių kaip įbrėžimai, mėlynės ir kt., Regeneracijos. Be to, „Pro Dynamic“ užvalkalą galima plauti iki 60 laipsnių Celsijaus temperatūroje, o tai sustiprina jo antialergines savybes.

 

>> Patarimai, kaip išsirinkti tinkamą čiužinį! <<

  

Vidutinis pristatymo terminas

4 - 5 savaitės

Aukštis
20 cm
Čiužinio kietumas
H2 (vidutiniškai minkštas)
H3 (vidutiniškai kietas)
Čiužinio sudėtis
Porolonas
Termoelastinis porolonas
Čiužinio savybės
7 anatominės zonos
Antibakterinis
Dvipusis
Ilgaamžis
Tinka alergiškiems
Kilmė
Europa
Garantija
24 mėn.

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.