×

Gultai, šezlongai

Lauko gultai, poilsio gultai ("šezlongai") internetu. Kokybiški ir stilingi lauko baldai Jūsų sodui, kiemui ar terasai. Platus lauko gultų ir kitų lauko baldų pasirinkimas už gerą kainą. Greitas ir nemokamas baldų pristatymas.

Saulės gultai su čiužinukais, 2vnt.,...

Kaina 326,49 €
Šie klasikiniai saulės gultai puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, kieme ar sode. Akacijos medienos masyvas: akacijos medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Akacijos mediena – tankus, tvirtas ir patvarus tropinis kietmedis. Taigi, iš aliejumi dengtos akacijos medienos pagamintas poilsio gulto rėmas yra stabilus ir lengvai prižiūrimas.Patvari medžiaga: PE ratanas, taip pat žinomas, kaip poliratanas, yra atsparus įvairioms oro sąlygoms ir lengvai valomas. Jis išlieka gražus netgi laikant jį ilgesnį laiką lauke. Jis pasižymi puikia kokybe, patogumu ir estetiška išvaizda.Reguliuojamas atlošas: siekiant užtikrinti, kad galėsite patogiai atsipalaiduoti, patogus saulės gultas turi 4 padėtimis atlošiamą atlošą.Papildomas komfortas: storai paminkštintas saulės gulto čiužinukas poilsio metu užtikrins didžiausią komfortą. Pastaba:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti kaip įmanoma lengvesnį montavimą, kiekvienas gaminys pristatomas su vartotojo vadovu.

Saulės gultai su staliuku, 2vnt., juodos...

Kaina 225,65 €
Atsipalaiduokite ir pasimėgaukite lauko erdvėmis gulėdami ant šių patogių saulės gultų! Patvari medžiaga: PE ratanas, taip pat žinomas kaip poliratanas, yra tvirta, mažai priežiūros reikalaujanti ir kaip natūralus ratanas atrodanti sintetinė medžiaga. Jis lengvas, paprastai valomas ir dėl savo patvarumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms dažniausiai naudojamas lauko baldams. Reguliuojamas atlošas: šis lauko baldas turi 4 padėtimis reguliuojamą atlošą, tad galėsite paprastai pasirinkti patogiausią ir tinkamiausią poilsiui. Stiklinis stalviršis: lauko stalo stalviršis yra pagamintas iš tvirto ir patvaraus grūdinto stiklo, tad jis lengvai valomas drėgna šluoste bei suteiks jūsų lauko erdvei elegancijos. Patogus atsisėsti: šis lauko baldas su storai paminkštintomis pagalvėlėmis užtikrins patogius sėdėjimo potyrius. Nuimamas ir plaunamas užvalkalas: siekiant užtikrinti paprastą valymą ir priežiūrą, sėdynės pagalvėlė turi nuimamą užvalkalą. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, 205x70x31,5cm, pušies medienos...

Kaina 160,78 €
Šis medinis saulės gultas puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, terasoje ar sode. Pušies medienos masyvas: pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos. Pagamintas iš pušies medienos masyvo, saulės gultas yra tvirtas ir stabilus.Patogus atsisėsti: siekiant suteikti papildomo komforto, ergonomiško dizaino saulės gultas pasižymi S formos gulėjimui skirta zona.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultai, 2vnt., balti, 205x60x31,5cm,...

Kaina 321,36 €
Šie mediniai saulės gultai puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, terasoje ar sode. Pušies medienos masyvas: pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos. Pagamintas iš pušies medienos masyvo, saulės gultas yra tvirtas ir stabilus.Patogus atsisėsti: siekiant suteikti papildomo komforto, ergonomiško dizaino saulės gultas pasižymi S formos gulėjimui skirta zona.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, 199,5x62x55cm, impregnuota...

Kaina 170,59 €
Šis medinis saulės gultas su reguliuojamu, jums atsisėsti ar atsigulti leidžiančiu atlošu puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, kieme ar sode. Impregnuota mediena: saulės gultas yra pagamintas iš pušies medienos masyvo. Pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos. Impregnavimas – apsaugą suteikiantis procesas, kuris atliekamas naudojant autoklavus. Apdorojimas slėgiu užtikrina geresnį atsparumą puvimui ir įvairioms oro sąlygoms.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Sodo saulės gultas su čiužinuku, rudos...

Kaina 153,49 €
Atsipalaiduokite sode ar kieme ant šio patogaus saulės gulto! Galite pasimėgauti atpalaiduojančia popiete savo lauko erdvėje, prie baseino, balkone, sode ir kt. Lauko poilsio kėdė pasižymi tvirtu plieno rėmu, kuris užtikrina, kad ji yra itin patvari. Jos platūs porankiai ir aukštas atlošas suteikia jai patrauklumo bei sėdėjimo ar gulėjimo komforto. Atlošas yra reguliuojamas, tad galėsite poilsio gultą užfiksuoti norimoje padėtyje. Jis yra lengvai valomas ir prižiūrimas.

Saulės gultas su čiužinuku ir arbatos...

Kaina 290,27 €
Šis saulės gultas iš poliratano su arbatos staliuku sujungia stilingumą ir funkcionalumą bei taps jūsų sodo ar terasos puošmena! Pagamintas iš įvairioms oro sąlygoms atsparaus PE ratano, šis poilsio gultas yra lengvai valomas, ilgaamžis ir tinkamas kasdieniam naudojimui. Jis turi milteliniu būdu dengto plieno rėmą, kuris suteikia jam nepaprasto stabilumo ir patvarumo. Abi gulto pusės gali būti pakeltos ir sureguliuotos skirtingais lygiais, taip nustatant patogiausią padėtį sėdėjimui ar gulėjimui. Storai paminkštintas čiužinukas suteiks didžiausią komfortą ir papildomą atramą. Kadangi jis turi užtrauktuką, medžiaginis pagalvėlės užvalkalas gali būti nuimtas lengvam plovimui. Ant pridėto arbatos staliuko šalia savęs galėsite pasidėti savo gėrimus, telefonus, knygas ar kitus nedidelius daiktus. Pastaba: norėdami, jog jūsų lauko baldai tarnautų ilgą laiką, rekomenduojama apsaugoti juos vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultai, 2 vnt., su staliuku,...

Kaina 241,77 €
Atsipalaiduokite sode ar kieme ant šio patogaus saulės gulto su staliuku! Galite pasimėgauti atpalaiduojančia popiete savo lauko erdvėje, prie baseino, balkone, sode ir kt. Lauko poilsio kėdė pasižymi tvirtu plieno rėmu, kuris užtikrina, kad ji yra itin patvari. Jos platūs porankiai ir aukštas atlošas suteikia jai patrauklumo bei sėdėjimo ar gulėjimo komforto. Atlošas yra reguliuojamas, tad galėsite poilsio gultą užfiksuoti norimoje padėtyje. Ant staliuko taip pat šalia savęs galėsite pasidėti savo telefoną, akinius nuo saulės, gėrimą ir kitus mažus daiktus. Jis yra lengvai valomas ir prižiūrimas.

Saulės gultas, baltos spalvos, 186x60x29cm, PP

Kaina 136,99 €
Šis patogus saulės gultas su reguliuojamu atlošu, kuris leis jums sėdėti arba atsigulti, puikiai tiks poilsiui mėgaujantis saule. Patvari medžiaga: polipropilenas (PP) – populiarus plastikas, kuris taip pat yra viena dažniausiai naudojamų medžiagų lauko baldų gamyboje. Jis lengvas, tvirtas ir atsparus smūgiams. Be to, šis saulės gultas yra atsparus UV spinduliams ir lengvai prižiūrimas. Reguliuojamas atlošas: siekiant užtikrinti, kad galėsite patogiai atsipalaiduoti, patogus sodo gultas turi 4 padėtimis atlošiamą atlošą. Ratano imitacijos apdaila: saulės gultas pasižymi ratano imitacijos apdaila, tad jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Lengvai judinamas: lengvas dizainas užtikrina, kad lauko gultą galėsite lengvai judinti iš vienos vietos į kitą. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina. Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, baltos spalvos, 186x60x29cm, PP

Kaina 136,91 €
Šis patogus saulės gultas su reguliuojamu atlošu, kuris leis jums sėdėti arba atsigulti, puikiai tiks poilsiui mėgaujantis saule. Patvari medžiaga: polipropilenas (PP) – populiarus plastikas, kuris taip pat yra viena dažniausiai naudojamų medžiagų lauko baldų gamyboje. Jis lengvas, tvirtas ir atsparus smūgiams. Be to, šis saulės gultas yra atsparus UV spinduliams ir lengvai prižiūrimas. Reguliuojamas atlošas: siekiant užtikrinti, kad galėsite patogiai atsipalaiduoti, patogus sodo gultas turi 4 padėtimis atlošiamą atlošą. Džiuto imitacijos apdaila: saulės gultas pasižymi džiuto imitacijos apdaila, tad jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Lengvai judinamas: lengvas dizainas užtikrina, kad lauko gultą galėsite lengvai judinti iš vienos vietos į kitą. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina. Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, rudos spalvos, 186x60x29cm, PP

Kaina 136,99 €
Šis patogus saulės gultas su reguliuojamu atlošu, kuris leis jums sėdėti arba atsigulti, puikiai tiks poilsiui mėgaujantis saule. Patvari medžiaga: polipropilenas (PP) – populiarus plastikas, kuris taip pat yra viena dažniausiai naudojamų medžiagų lauko baldų gamyboje. Jis lengvas, tvirtas ir atsparus smūgiams. Be to, šis saulės gultas yra atsparus UV spinduliams ir lengvai prižiūrimas. Reguliuojamas atlošas: siekiant užtikrinti, kad galėsite patogiai atsipalaiduoti, patogus sodo gultas turi 4 padėtimis atlošiamą atlošą. Ratano imitacijos apdaila: saulės gultas pasižymi ratano imitacijos apdaila, tad jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Lengvai judinamas: lengvas dizainas užtikrina, kad lauko gultą galėsite lengvai judinti iš vienos vietos į kitą. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina. Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas su čiužinuku, baltos spalvos,...

Kaina 192,25 €
Šis patogus saulės gultas su reguliuojamu atlošu, kuris leis jums sėdėti arba atsigulti, puikiai tiks poilsiui mėgaujantis saule. Patvari medžiaga: polipropilenas (PP) – populiarus plastikas, kuris taip pat yra viena dažniausiai naudojamų medžiagų lauko baldų gamyboje. Jis lengvas, tvirtas ir atsparus smūgiams. Be to, šis saulės gultas yra atsparus UV spinduliams ir lengvai prižiūrimas. Reguliuojamas atlošas: siekiant užtikrinti, kad galėsite patogiai atsipalaiduoti, patogus sodo gultas turi 4 padėtimis atlošiamą atlošą. Džiuto imitacijos apdaila: saulės gultas pasižymi džiuto imitacijos apdaila, tad jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio. Patogus: storai paminkštintas saulės gulto čiužinukas poilsio metu suteiks papildomo komforto. Lengvai judinamas: lengvas dizainas užtikrina, kad lauko gultą galėsite lengvai judinti iš vienos vietos į kitą. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, pilkas, 199,5x60x74cm, pušies...

Kaina 152,27 €
Šis medinis saulės gultas su reguliuojamu, jums atsisėsti ar atsigulti leidžiančiu atlošu puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, kieme ar sode. Pušies medienos masyvas: saulės gultas yra pagamintas iš pušies medienos masyvo. Pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina.Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultai, 2vnt., juodi, 199,5x60x74cm,...

Kaina 197,05 €
Šie mediniai saulės gultai su reguliuojamais, jums atsisėsti ar atsigulti leidžiančiais atlošais puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, kieme ar sode. Pušies medienos masyvas: saulės gultas yra pagamintas iš pušies medienos masyvo. Pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina.Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultai, 2vnt., 199,5x60x74cm, douglas...

Kaina 250,12 €
Šie mediniai saulės gultai su reguliuojamais, jums atsisėsti ar atsigulti leidžiančiais atlošais puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, kieme ar sode. Douglas eglės medienos masyvas: saulės gultas yra pagamintas iš douglas eglės medienos masyvo. Douglas eglės medienos masyvas yra itin patvarus, lauke naudoti tinkamas medienos tipas. Douglas eglės mediena taip pat yra pakankamai tvirta ir nereikalauja daug priežiūros, net, jei ji yra veikiama įvairių oro sąlygų.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina.Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultai su staliuku, 2vnt., douglas...

Kaina 287,76 €
Šie mediniai saulės gultai su sodo staliuku puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, terasoje ar sode. Douglas eglės medienos masyvas: siekiant suteikti patvarumo, saulės gultų komplektas yra pagamintas iš douglas eglės medienos masyvo. Douglas eglės medienos masyvas yra itin patvarus, lauke naudoti tinkamas medienos tipas. Douglas eglės mediena taip pat yra pakankamai tvirta ir nereikalauja daug priežiūros, net, jei ji yra veikiama įvairių oro sąlygų.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Patogus staliukas: ant šoninio sodo staliuko galėsite šalia savęs pasidėti savo telefonus, akinius nuo saulės, gėrimus bei kitus nedidelius daiktus.Lentjuosčių dizainas: dviejų saulės gultų komplektas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jų paprastai nutekės vanduo ir jie suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina.Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Terasos kėdės su pakojomis, 2vnt., tikmedžio...

Kaina 396,32 €
Atsipūskite sode ar kieme sėdėdami ant šio patogių medinių terasos kėdžių komplekto! Jis taps viena mėgstamiausių jūsų sedėjimo vietų! Pagamintas iš itin patvaraus tikmedžio kietmedžio, šis tikmedžio medienos baldas buvo grūdintas, džiovintas krosnyje ir tuomet šlifuotas smulkiais grūdeliais dengtu švitriniu popieriumi, taip suteikiant jam nepaprastai lygią išvaizdą. Tikmedžio mediena yra žinoma dėl savo išskirtinio tvirtumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms, todėl lyginant su bet kurio kito tipo mediena, yra dar tinkamesnė sodo baldams. Tikmedžio mediena yra puikus pasirinkimas norint įsigyti ilgaamžį sodo baldą. Jų platūs porankiai, aukšti atlošai ir kontūrinės sėdynės suteikia vizualinės išvaizdos bei sėdėjimo komforto. Atlošas gali būti atloštas, todėl rasite patogiausią padėtį. Nuimama pakoja prisideda prie klasikinio kėdės dizaino ir suteikia jai dar daugiau patogumo. Terasos kėdę paprasta valyti drėgna šluoste. Pastaba: norėdami, jog jūsų lauko baldai tarnautų ilgą laiką, rekomenduojama apsaugoti juos vandeniui atspariu uždangalu.

Dvivietis sodo saulės gultas su čiužinukais,...

Kaina 420,89 €
Atsipalaiduokite ir atsipūskite savo sode ar kieme ant šio patogaus medinio saulės gulto! Galite pasimėgauti atpalaiduojančia popiete savo lauko erdvėje. Jis puikiai tinka prie baseino, balkone, sode ir kt. Šis lauko saulės gultas yra pagamintas iš pilka baltinta apdaila dengto akacijos medienos masyvo, kuris užtikrina, kad jis yra tvirtas ir stabilus. Atlošas ir pakoja yra reguliuojami, o poilsio gultą galite užfiksuoti norimoje padėtyje. Pasižymintis 2 įmontuotais ratukais, šis sodo saulės gultas jūsų namuose gali būti paprastai judinamas. Čiužinukas poilsio metu suteikia papildomo komforto.

Dvivietis sodo saulės gultas su čiužinukais,...

Kaina 438,91 €
Atsipalaiduokite ir atsipūskite savo sode ar kieme ant šio patogaus medinio saulės gulto! Galite pasimėgauti atpalaiduojančia popiete savo lauko erdvėje. Jis puikiai tinka prie baseino, balkone, sode ir kt. Šis lauko saulės gultas yra pagamintas iš pilka baltinta apdaila dengto akacijos medienos masyvo, kuris užtikrina, kad jis yra tvirtas ir stabilus. Atlošas ir pakoja yra reguliuojami, o poilsio gultą galite užfiksuoti norimoje padėtyje. Pasižymintis 2 įmontuotais ratukais, šis sodo saulės gultas jūsų namuose gali būti paprastai judinamas. Čiužinukas poilsio metu suteikia papildomo komforto.

Saulės gultas su stogeliu, pilkas,...

Kaina 314,32 €
Šis dvivietis saulės gultas su sulankstomu stogeliu bus puikiu pasirinkimu savo atostogų ar laisvalaikio metu poilsiui prie baseino, balkone ar stovyklavietėje. Patvari medžiaga: saulės gultas yra pagamintas iš įvairioms oro sąlygoms atsparaus ir lengvai valomo PE ratano. Jis išlieka gražus netgi laikant jį ilgesnį laiką lauke. Jis kur kas ekonomiškesnis nei kitos medžiagos bei pasižymi puikia kokybe, patogumu ir estetiška išvaizda.Stabilus rėmas: plienas – išskirtinai kieta ir tvirta medžiaga. Jis užtikrina, kad saulės gultas yra tvirtas ir stabilus. Milteliniu būdu dengta plieno danga sukuria apsauginį sluoksnį nuo nusidėvėjimo ir įtrūkimų.Reguliuojama sėdynė: siekiant užtikrinti didžiausią komfortą gulimoje padėtyje, abi gulto pusės gali būti pakeltos aukštyn ir sureguliuotos skirtingais kampais.Sulankstomas stogelis: stogelį galėsite paprastai sureguliuoti, jog jis patenkintų jūsų poreikius. Nuleiskite stogelį, norėdami pasimėgauti saule, ir pakelkite, prireikus pavėsio. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti kaip įmanoma lengvesnį montavimą, kiekvienas gaminys pristatomas su vartotojo vadovu. Pastaba:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Sodo terasos kėdės su pakojomis ir staliuku,...

Kaina 419,99 €
Atsipūskite sode ar kieme sėdėdami ant šių patogių medinių terasos kėdžių! Jos taps viena mėgstamiausių jūsų sedėjimo vietų! Pagamintas iš itin patvaraus tikmedžio kietmedžio, šis tikmedžio medienos baldas buvo grūdintas, džiovintas krosnyje ir tuomet šlifuotas smulkiais grūdeliais dengtu švitriniu popieriumi, taip suteikiant jam nepaprastai lygios išvaizdos. Tikmedžio mediena žinoma dėl savo išskirtinio tvirtumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms, todėl lyginant su bet kurios kitos rūšies mediena, ši yra dar tinkamesnė sodo baldams. Tikmedžio mediena yra puikus pasirinkimas norint įsigyti ilgaamžį sodo baldą. Platūs porankiai, aukštas atlošas ir kontūrinė sėdyne suteikia saulės gultui patrauklumo bei sėdėjimo komforto. Atlošas gali būti atloštas, tad galėsi pasirinkti patogiausią padėtį. Be to, nuimama pakoja suteikia lauko poilsio gultui klasikinės išvaizdos ir dar daugiau patogumo. Negana to, ant staliuko galėsite pasidėti savo telefoną, akinius nuo saulės, gėrimą ir kitus mažus daiktus. Nenaudojant bei siekiant sutaupyti vietos, terasos kėdę ir staliuką galėsite paprastai sulankstyti. Pastaba: norėdami užtikrinti ilgesnį savo lauko baldų tarnavimo laiką, rekomenduojame juos reguliariai valyti ir nepalikti lauke be reikiamos apsaugos.Valymas: naudokite švelnaus muilo tirpalą.Laikymas: jei įmanoma, laikykite vėsioje, sausoje patalpoje. Jei prekė laikoma lauke, apsaugokite ją vandeniui nepralaidžiu uždangalu. Po lietaus ar sningant, nuo plokščių paviršių nuvalykite vandens ir sniego perteklių. Norėdami išvengti su drėgme susijusios žalos, užtikrinkite pakankamą oro cirkuliaciją.

Saulės gultas su stogeliu, plienas, su lapais

Kaina 104,10 €
Šis madingas, stogelį turintis saulės gultas yra puikus pasirinkimas ilsintis ar mėgaujantis oru sode arba paplūdimyje. Šis sulankstomas gultas turi reguliuojamą stogelį, tad deginantis jums daugiau nebereikės jaudintis dėl tiesioginių saulės spindulių. Atlošas - reguliuojamas, tad visuomet rasite patogiausią padėtį. Šis paplūdimio gultas yra pagamintas iš tvirto ir įvairioms oro sąlygoms atsparaus milteliniu būdu dengto plieno. Sulankstomas dizainas užtikrina, kad nenaudojant poilsio gultas gali būti paprastai padėtas laikymui. Jis taip pat yra lengvas, tad gali būti patogiai pernešamas.

Terasos kėdė su čiužinuku, tamsiai pilka,...

Kaina 238,82 €
Atsipūskite sode ar kieme sėdėdami ant šios patogios medinės terasos kėdės! Jis taps viena mėgstamiausių jūsų sedėjimo vietų! Pagamintas iš ypatingai patvarios tikmedžio medienos, šis tikmedžio baldas buvo grūdintas, džiovintas krosnyje ir tuomet šlifuotas smulkiais grūdeliais dengtu švitriniu popieriumi, taip suteikiant ypatingai lygią išvaizdą. Tikmedžio mediena taip pat žinoma dėl savo išskirtinio tvirtumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms, todėl lyginant su bet kurio kito tipo mediena, yra dar tinkamesnė sodo baldams. Tikmedžio mediena yra puikus pasirinkimas norint įsigyti ilgaamžišką sodo baldą. Jos platūs porankiai, aukštas atlošas ir kontūruota sėdynė užtikrina patrauklią gulto išvaizdą bei suteikia sėdėjimo komforto. Atlošas atsilenkia, tad rasite sau patogiausią padėtį. Nuimama pakoja bei storai paminkštintas čiužinukas suteikia kėdei klasikinio stiliaus ir užtikrina dar didesnį komfortą. Terasos kėdę lengva valyti drėgna šluoste. Lengvas surinkimas.

Saulės gultai su staliuku, 2vnt., smėlio...

Kaina 230,50 €
Atsipalaiduokite ir pasimėgaukite lauko erdvėmis gulėdami ant šių patogių saulės gultų! Patvari medžiaga: PE ratanas, taip pat žinomas kaip poliratanas, yra tvirta, mažai priežiūros reikalaujanti ir kaip natūralus ratanas atrodanti sintetinė medžiaga. Jis lengvas, paprastai valomas ir dėl savo patvarumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms dažniausiai naudojamas lauko baldams. Reguliuojamas atlošas: šis lauko baldas turi 4 padėtimis reguliuojamą atlošą, tad galėsite paprastai pasirinkti patogiausią ir tinkamiausią poilsiui. Stiklinis stalviršis: lauko stalo stalviršis yra pagamintas iš tvirto ir patvaraus grūdinto stiklo, tad jis lengvai valomas drėgna šluoste bei suteiks jūsų lauko erdvei elegancijos. Patogus atsisėsti: šis lauko baldas su storai paminkštintomis pagalvėlėmis užtikrins patogius sėdėjimo potyrius. Nuimamas ir plaunamas užvalkalas: siekiant užtikrinti paprastą valymą ir priežiūrą, sėdynės pagalvėlė turi nuimamą užvalkalą. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultai su staliuku, 2vnt., šviesiai...

Kaina 231,19 €
Atsipalaiduokite ir pasimėgaukite lauko erdvėmis gulėdami ant šių patogių saulės gultų! Patvari medžiaga: PE ratanas, taip pat žinomas kaip poliratanas, yra tvirta, mažai priežiūros reikalaujanti ir kaip natūralus ratanas atrodanti sintetinė medžiaga. Jis lengvas, paprastai valomas ir dėl savo patvarumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms dažniausiai naudojamas lauko baldams. Reguliuojamas atlošas: šis lauko baldas turi 4 padėtimis reguliuojamą atlošą, tad galėsite paprastai pasirinkti patogiausią ir tinkamiausią poilsiui. Stiklinis stalviršis: lauko stalo stalviršis yra pagamintas iš tvirto ir patvaraus grūdinto stiklo, tad jis lengvai valomas drėgna šluoste bei suteiks jūsų lauko erdvei elegancijos. Patogus atsisėsti: šis lauko baldas su storai paminkštintomis pagalvėlėmis užtikrins patogius sėdėjimo potyrius. Nuimamas ir plaunamas užvalkalas: siekiant užtikrinti paprastą valymą ir priežiūrą, sėdynės pagalvėlė turi nuimamą užvalkalą. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Terasos kėdė su čiužinuku, kreminė balta,...

Kaina 236,91 €
Atsipūskite sode ar kieme sėdėdami ant šios patogios medinės terasos kėdės! Jis taps viena mėgstamiausių jūsų sedėjimo vietų! Pagamintas iš ypatingai patvarios tikmedžio medienos, šis tikmedžio baldas buvo grūdintas, džiovintas krosnyje ir tuomet šlifuotas smulkiais grūdeliais dengtu švitriniu popieriumi, taip suteikiant ypatingai lygią išvaizdą. Tikmedžio mediena taip pat žinoma dėl savo išskirtinio tvirtumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms, todėl lyginant su bet kurio kito tipo mediena, yra dar tinkamesnė sodo baldams. Tikmedžio mediena yra puikus pasirinkimas norint įsigyti ilgaamžišką sodo baldą. Jos platūs porankiai, aukštas atlošas ir kontūruota sėdynė užtikrina patrauklią gulto išvaizdą bei suteikia sėdėjimo komforto. Atlošas atsilenkia, tad rasite sau patogiausią padėtį. Nuimama pakoja bei storai paminkštintas čiužinukas suteikia kėdei klasikinio stiliaus ir užtikrina dar didesnį komfortą. Terasos kėdę lengva valyti drėgna šluoste. Lengvas surinkimas.

Saulės gultas su skliautu ir pagalvėlėmis,...

Kaina 337,28 €
Atsipalaiduokite ir pasimėgaukite lauko erdvėmis gulėdami ant šio patogaus saulės gulto! Patvari medžiaga: PE ratanas, taip pat žinomas kaip poliratanas, yra tvirta, mažai priežiūros reikalaujanti ir kaip natūralus ratanas atrodanti sintetinė medžiaga. Jis lengvas, paprastai valomas ir dėl savo patvarumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms dažniausiai naudojamas lauko baldams. Reguliuojami atlošas ir pakoja: šis lauko baldas turi 3 padėtimis reguliuojamą atlošą ir 2 padėtimis reguliuojamą pakoją, tad galėsite paprastai pasirinkti patogiausias ir tinkamiausias poilsiui. Ištraukiamas skliautas: ištraukiamas skliautas leis visą dieną mėgautis lauke vėsia ir malonia aplinka. Patogus atsisėsti: šis lauko baldas su storai paminkštintomis pagalvėlėmis užtikrins patogius sėdėjimo potyrius. Nuimamas ir plaunamas užvalkalas: siekiant užtikrinti paprastą valymą ir priežiūrą, sėdynės pagalvėlė turi nuimamą užvalkalą. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas su pagalvėlėmis, juodos spalvos,...

Kaina 268,12 €
Atsipalaiduokite ir pasimėgaukite lauko erdvėmis gulėdami ant šio patogaus saulės gulto! Patvari medžiaga: PE ratanas, taip pat žinomas kaip poliratanas, yra tvirta, mažai priežiūros reikalaujanti ir kaip natūralus ratanas atrodanti sintetinė medžiaga. Jis lengvas, paprastai valomas ir dėl savo patvarumo ir atsparumo įvairioms oro sąlygoms dažniausiai naudojamas lauko baldams. Patogus atsisėsti: šis lauko baldas su storai paminkštintomis pagalvėlėmis užtikrins patogius sėdėjimo potyrius. Nuimamas ir plaunamas užvalkalas: siekiant užtikrinti paprastą valymą ir priežiūrą, sėdynės pagalvėlė turi nuimamą užvalkalą. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, 205x70x31,5cm, douglas eglės...

Kaina 166,32 €
Šis medinis saulės gultas puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, terasoje ar sode. Douglas eglės medienos masyvas: douglas eglės medienos masyvas yra itin patvarus, lauke naudoti tinkamas medienos tipas. Douglas eglės mediena taip pat yra pakankamai tvirta ir nereikalauja daug priežiūros, net, jei ji yra veikiama įvairių oro sąlygų. Pagamintas iš douglas eglės medienos masyvo, saulės gultas yra tvirtas ir stabilus.Patogus atsisėsti: siekiant suteikti papildomo komforto, ergonomiško dizaino saulės gultas pasižymi S formos gulėjimui skirta zona.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas su atrama kojoms, plastikas, baltas

Kaina 174,59 €
Pailsėkite savo kieme, sode ar bet kur lauke su šiuo patraukliu ir patvariu saulės gultu! Šis terasos gultas yra pagamintas iš aukštos kokybės, įvairioms oro sąlygoms atsparaus ir lengvai valomo plastiko, be to, dėka ratukų jį lengva judinti iš vienos vietos į kitą. Atlošas reguliuojamas 5 padėtimis, o kai gultas nėra naudojamas- jį galite sulankstyti. Saulės gulto paprastas, klasikinis dizainas papildys kiekvieno sodo interjerą ir bus puikus kompanionas saulėtą popietę!

Saulės gultai su staliuku, 2vnt., pušies...

Kaina 259,71 €
Šie mediniai saulės gultai su sodo staliuku puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, terasoje ar sode. Pušies medienos masyvas: siekiant suteikti patvarumo, saulės gultų komplektas yra pagamintas iš pušies medienos masyvo. Pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Patogus staliukas: ant šoninio sodo staliuko galėsite šalia savęs pasidėti savo telefonus, akinius nuo saulės, gėrimus bei kitus nedidelius daiktus.Lentjuosčių dizainas: dviejų saulės gultų komplektas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jų paprastai nutekės vanduo ir jie suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina.Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, 205x110x31,5cm, pušies medienos...

Kaina 224,90 €
Šis medinis saulės gultas puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, terasoje ar sode. Pušies medienos masyvas: pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos. Pagamintas iš pušies medienos masyvo, saulės gultas yra tvirtas ir stabilus.Patogus atsisėsti: siekiant suteikti papildomo komforto, ergonomiško dizaino saulės gultas pasižymi S formos gulėjimui skirta zona.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, baltas, 205x70x31,5cm, pušies...

Kaina 185,75 €
Šis medinis saulės gultas puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, terasoje ar sode. Pušies medienos masyvas: pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos. Pagamintas iš pušies medienos masyvo, saulės gultas yra tvirtas ir stabilus.Patogus atsisėsti: siekiant suteikti papildomo komforto, ergonomiško dizaino saulės gultas pasižymi S formos gulėjimui skirta zona.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, baltas, 205x60x31,5cm, pušies...

Kaina 171,99 €
Šis medinis saulės gultas puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, terasoje ar sode. Pušies medienos masyvas: pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos. Pagamintas iš pušies medienos masyvo, saulės gultas yra tvirtas ir stabilus.Patogus atsisėsti: siekiant suteikti papildomo komforto, ergonomiško dizaino saulės gultas pasižymi S formos gulėjimui skirta zona.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, 199,5x62x55cm, douglas eglės...

Kaina 166,85 €
Šis medinis saulės gultas su reguliuojamu, jums atsisėsti ar atsigulti leidžiančiu atlošu puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, kieme ar sode. Douglas eglės medienos masyvas: siekiant suteikti tvirtumo ir stabilumo, saulės gultas yra pagamintas iš douglas eglės medienos masyvo. Douglas eglės medienos masyvas yra itin patvarus, lauke naudoti tinkamas medienos tipas. Douglas eglės mediena taip pat yra pakankamai tvirta ir nereikalauja daug priežiūros, net, jei ji yra veikiama įvairių oro sąlygų.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas su juodu čiužinuku, baltos...

Kaina 250,33 €
Šis saulės gultas iš poliratano sujungia stilingumą ir funkcionalumą bei taps jūsų sodo ar terasos puošmena! Vandeniui atsparus PE ratanas užtikrina, kad saulės gultas yra lengvai valomas, ilgaamžis ir tinkamas kasdieniam naudojimui. Poilsio gultas turi milteliniu būdu dengto plieno rėmą, kuris suteikia jam nepaprasto stabilumo ir patvarumo. Abi saulės gulto pusės gali būti pakeltos ir sureguliuotos skirtingais lygiais, taip nustatant patogiausią padėtį sėdėjimui ar gulėjimui. Storai paminkštintas nuimamas čiužinukas suteiks didžiausio komforto. Kadangi jis turi užtrauktuką, medžiaginis pagalvėlės užvalkalas gali būti nuimtas lengvam plovimui. Pastaba: norėdami, jog jūsų lauko baldai tarnautų ilgą laiką, rekomenduojama apsaugoti juos vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas su čiužinuku, antracito spalvos,...

Kaina 181,32 €
Šis patogus saulės gultas su reguliuojamu atlošu, kuris leis jums sėdėti arba atsigulti, puikiai tiks poilsiui mėgaujantis saule. Patvari medžiaga: polipropilenas (PP) – populiarus plastikas, kuris taip pat yra viena dažniausiai naudojamų medžiagų lauko baldų gamyboje. Jis lengvas, tvirtas ir atsparus smūgiams. Be to, šis saulės gultas yra atsparus UV spinduliams ir lengvai prižiūrimas. Reguliuojamas atlošas: siekiant užtikrinti, kad galėsite patogiai atsipalaiduoti, patogus sodo gultas turi 4 padėtimis atlošiamą atlošą. Džiuto imitacijos apdaila: saulės gultas pasižymi džiuto imitacijos apdaila, tad jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio. Patogus: storai paminkštintas saulės gulto čiužinukas poilsio metu suteiks papildomo komforto. Lengvai judinamas: lengvas dizainas užtikrina, kad lauko gultą galėsite lengvai judinti iš vienos vietos į kitą. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, antracito spalvos, 186x60x29cm, PP

Kaina 125,47 €
Šis patogus saulės gultas su reguliuojamu atlošu, kuris leis jums sėdėti arba atsigulti, puikiai tiks poilsiui mėgaujantis saule. Patvari medžiaga: polipropilenas (PP) – populiarus plastikas, kuris taip pat yra viena dažniausiai naudojamų medžiagų lauko baldų gamyboje. Jis lengvas, tvirtas ir atsparus smūgiams. Be to, šis saulės gultas yra atsparus UV spinduliams ir lengvai prižiūrimas. Reguliuojamas atlošas: siekiant užtikrinti, kad galėsite patogiai atsipalaiduoti, patogus sodo gultas turi 4 padėtimis atlošiamą atlošą. Džiuto imitacijos apdaila: saulės gultas pasižymi džiuto imitacijos apdaila, tad jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Lengvai judinamas: lengvas dizainas užtikrina, kad lauko gultą galėsite lengvai judinti iš vienos vietos į kitą. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina. Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas su pagalvėlėmis, baltos spalvos, PP

Kaina 250,97 €
Atsipalaiduokite ir pailsėkite savo sode ar bet kokioje kitoje lauko erdvėje ant šio saulės gulto! Patvari medžiaga: polipropilenas (PP) – populiarus plastikas, kuris taip pat yra viena dažniausiai naudojamų medžiagų lauko baldų gamyboje. Jis lengvas, tvirtas ir atsparus smūgiams.Patogus: jis pasižymi 3 keičiamomis padėtimis sėdėjimui, poilsiui ir miegojimui, tad galės būti naudojamas kaip patogus atlošiamas poilsio gultas kasdieniam naudojimui ar kaip laikina lova svečiams. Be to, storai paminkštintas saulės gulto čiužinukas užtikrina, kad šis poilsio gultas yra dar patogesnis.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti atloštas 5 padėtimis, tad, pasirinkę optimalią padėtį ir kampą, galėsite mėgautis didžiausiu komfortu.Pastaba:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas, 199,5x60x74cm, douglas eglės...

Kaina 158,29 €
Šis medinis saulės gultas su reguliuojamu, jums atsisėsti ar atsigulti leidžiančiu atlošu puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, kieme ar sode. Douglas eglės medienos masyvas: saulės gultas yra pagamintas iš douglas eglės medienos masyvo. Douglas eglės medienos masyvas yra itin patvarus, lauke naudoti tinkamas medienos tipas. Douglas eglės mediena taip pat yra pakankamai tvirta ir nereikalauja daug priežiūros, net, jei ji yra veikiama įvairių oro sąlygų.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina.Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultai, 2vnt., balti, 199,5x60x74cm,...

Kaina 269,71 €
Šie mediniai saulės gultai su reguliuojamais, jums atsisėsti ar atsigulti leidžiančiais atlošais puikiai tiks deginantis ir ilsintis prie baseino, kieme ar sode. Pušies medienos masyvas: saulės gultas yra pagamintas iš pušies medienos masyvo. Pušies medienos masyvas – graži natūrali medžiaga. Pušies mediena pasižymi tiesiais raštais, o iškilimai suteikia medžiagai išskirtinės, kaimiškos išvaizdos.Reguliuojamas atlošas: saulės gulto atlošas gali būti sureguliuotas pagal jūsų poreikius, – nuo visiškai vertikalios padėties sėdėjimui iki pilnai atlošus gulėjimui.Lentjuosčių dizainas: lauko saulės gultas pasižymi lentjuosčių dizainu, tad nuo jo paprastai nutekės vanduo ir jis suteiks jūsų lauko erdvei natūralaus žavesio.Platus pritaikymas: paprasto ir nesenstančio dizaino lauko poilsio kėdė puikiai tiks prie baseinų, balkonuose, soduose, kiemuose ir kt. Gera žinoti:Į pristatymą įeina tik saulės gultas. Čiužinukas į pristatymą neįeina.Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Dvivietis sodo saulės gultas su čiužinukais,...

Kaina 418,53 €
Atsipalaiduokite ir atsipūskite savo sode ar kieme ant šio patogaus medinio saulės gulto! Galite pasimėgauti atpalaiduojančia popiete savo lauko erdvėje. Jis puikiai tinka prie baseino, balkone, sode ir kt. Šis lauko saulės gultas yra pagamintas iš pilka baltinta apdaila dengto akacijos medienos masyvo, kuris užtikrina, kad jis yra tvirtas ir stabilus. Atlošas ir pakoja yra reguliuojami, o poilsio gultą galite užfiksuoti norimoje padėtyje. Pasižymintis 2 įmontuotais ratukais, šis sodo saulės gultas jūsų namuose gali būti paprastai judinamas. Čiužinukas poilsio metu suteikia papildomo komforto.

Dvivietis sodo saulės gultas su čiužinukais,...

Kaina 418,53 €
Atsipalaiduokite ir atsipūskite savo sode ar kieme ant šio patogaus medinio saulės gulto! Galite pasimėgauti atpalaiduojančia popiete savo lauko erdvėje. Jis puikiai tinka prie baseino, balkone, sode ir kt. Šis lauko saulės gultas yra pagamintas iš pilka baltinta apdaila dengto akacijos medienos masyvo, kuris užtikrina, kad jis yra tvirtas ir stabilus. Atlošas ir pakoja yra reguliuojami, o poilsio gultą galite užfiksuoti norimoje padėtyje. Pasižymintis 2 įmontuotais ratukais, šis sodo saulės gultas jūsų namuose gali būti paprastai judinamas. Čiužinukas poilsio metu suteikia papildomo komforto.

Saulės gultas su stogeliu, juodas,...

Kaina 321,49 €
Šis dvivietis saulės gultas su sulankstomu stogeliu bus puikiu pasirinkimu savo atostogų ar laisvalaikio metu poilsiui prie baseino, balkone ar stovyklavietėje. Patvari medžiaga: saulės gultas yra pagamintas iš įvairioms oro sąlygoms atsparaus ir lengvai valomo PE ratano. Jis išlieka gražus netgi laikant jį ilgesnį laiką lauke. Jis kur kas ekonomiškesnis nei kitos medžiagos bei pasižymi puikia kokybe, patogumu ir estetiška išvaizda.Stabilus rėmas: plienas – išskirtinai kieta ir tvirta medžiaga. Jis užtikrina, kad saulės gultas yra tvirtas ir stabilus. Milteliniu būdu dengta plieno danga sukuria apsauginį sluoksnį nuo nusidėvėjimo ir įtrūkimų.Reguliuojama sėdynė: siekiant užtikrinti didžiausią komfortą gulimoje padėtyje, abi gulto pusės gali būti pakeltos aukštyn ir sureguliuotos skirtingais kampais.Sulankstomas stogelis: stogelį galėsite paprastai sureguliuoti, jog jis patenkintų jūsų poreikius. Nuleiskite stogelį, norėdami pasimėgauti saule, ir pakelkite, prireikus pavėsio. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti kaip įmanoma lengvesnį montavimą, kiekvienas gaminys pristatomas su vartotojo vadovu. Pastaba:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Saulės gultas su stogeliu, juodas,...

Kaina 183,39 €
Šis saulės gultas su sulankstomu stogeliu bus puikiu pasirinkimu savo atostogų ar laisvalaikio metu poilsiui prie baseino, balkone ar stovyklavietėje. Patvari medžiaga: saulės gultas yra pagamintas iš įvairioms oro sąlygoms atsparaus ir lengvai valomo PE ratano. Jis išlieka gražus netgi laikant jį ilgesnį laiką lauke. Jis kur kas ekonomiškesnis nei kitos medžiagos bei pasižymi puikia kokybe, patogumu ir estetiška išvaizda.Stabilus rėmas: plienas – išskirtinai kieta ir tvirta medžiaga. Jis užtikrina, kad saulės gultas yra tvirtas ir stabilus. Milteliniu būdu dengta plieno danga sukuria apsauginį sluoksnį nuo nusidėvėjimo ir įtrūkimų.Reguliuojama sėdynė: siekiant užtikrinti didžiausią komfortą gulimoje padėtyje, abi gulto pusės gali būti pakeltos aukštyn ir sureguliuotos skirtingais kampais.Sulankstomas stogelis: stogelį galėsite paprastai sureguliuoti, jog jis patenkintų jūsų poreikius. Nuleiskite stogelį, norėdami pasimėgauti saule, ir pakelkite, prireikus pavėsio. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti kaip įmanoma lengvesnį montavimą, kiekvienas gaminys pristatomas su vartotojo vadovu. Pastaba:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.

Sulankstomas saulės gultas su stogeliu,...

Kaina 70,56 €
Šis saulės gultas turi reguliuojamą stogelį, tas mėgaujantis deginimusi jums niekada nebereikės jaudintis dėl akinančių tiesioginės saulės spindulių. Poilsio gulto atlošas yra reguliuojamas, taip užtikrinant, kad galėsite patogiai atsigulti. Vamzdis yra pagamintas iš milteliniu būdu dengto plieno, kuris suteikia stovyklavimo gultui stabilumo ir patvarumo. Dėl sulankstomo dizaino, nenaudojant, šis saulės gultas gali būti lengvai padėtas laikymui. Siekiant užtikrinti patogų nešimą, jis taip pat yra lengvas. Šis gultas bus puikiu kompanionu laisvalaikio ir atostogų poilsiui bei atsipalaidavimui.

Sulankstomi saulės gultai, 2vnt., plienas ir...

Kaina 94,20 €
Šis sulankstomų saulės gultų komplektas bus puikus pasirinkimas ilsėtis bei mėgautis diena sode ar paplūdimyje. Saulės gultai turi patogius, reguliuojamus atlošus. Pagaminti iš aukštos kokybės oksfordo medžiagos, stovyklavimo gultai yra patogūs, ilgaamžiai ir atsparūs įvairioms oro sąlygoms. Milteliniu būdu dengti plieno rėmai suteikia paplūdimio kėdėms stabilumo ir patvarumo. Lengvi saulės gultai gali būti lengvai sulankstyti laikymui ir transportavimui. Į pristatymą įeina 2 sulankstomi saulės gultai.

Saulės gultas su stogeliu, juodas,...

Kaina 308,99 €
Šis dvivietis saulės gultas su sulankstomu stogeliu bus puikiu pasirinkimu savo atostogų ar laisvalaikio metu poilsiui prie baseino, balkone ar stovyklavietėje. Patvari medžiaga: saulės gultas yra pagamintas iš įvairioms oro sąlygoms atsparaus ir lengvai valomo PE ratano. Jis išlieka gražus netgi laikant jį ilgesnį laiką lauke. Jis kur kas ekonomiškesnis nei kitos medžiagos bei pasižymi puikia kokybe, patogumu ir estetiška išvaizda.Stabilus rėmas: plienas – išskirtinai kieta ir tvirta medžiaga. Jis užtikrina, kad saulės gultas yra tvirtas ir stabilus. Milteliniu būdu dengta plieno danga sukuria apsauginį sluoksnį nuo nusidėvėjimo ir įtrūkimų.Reguliuojama sėdynė: siekiant užtikrinti didžiausią komfortą gulimoje padėtyje, abi gulto pusės gali būti pakeltos aukštyn ir sureguliuotos skirtingais kampais.Sulankstomas stogelis: stogelį galėsite paprastai sureguliuoti, jog jis patenkintų jūsų poreikius. Nuleiskite stogelį, norėdami pasimėgauti saule, ir pakelkite, prireikus pavėsio. Gera žinoti:Siekiant užtikrinti kaip įmanoma lengvesnį montavimą, kiekvienas gaminys pristatomas su vartotojo vadovu. Pastaba:Siekiant užtikrinti, kad jūsų lauko baldas išliks gražus, rekomenduojame apsaugoti jį vandeniui atspariu uždangalu.
Prekė pridėta į palyginimą.